Kosmetisk Kirurgi Praktisk Guide

Vurderer du plastisk kirurgi ? I så fall kan du føle deg litt overveldet av alle alternativene, fakta og informasjon. Plastikkirurgi er en medisinsk prosedyre som mange henvender seg til når de håper å forbedre en opplevd feil. Når du vurderer en prosedyre, er det nyttig å være en utdannet forbruker. Still mange spørsmål. Denne artikkelen vil komme i gang på veien mot forståelse av plastisk kirurgi. Still de riktige spørsmålene fra legen din.

Sjekk om kirurgen din er kvalifisert. Når du vurderer kosmetisk kirurgi, vil du være sikker på at kirurgen du bruker er kompetent. Sjekk online vurderinger. Kontakt legestyret. Hvis kirurgen er styresertifisert, og spør om eventuelle klager. Å sjekke kirurgen nå kan spare deg for mye sorg senere.

Det er viktig å innse at kosmetisk kirurgi gjør vondt, og at du kan sitte igjen med et arr. Alle vet om de potensielle fordelene med kosmetisk kirurgi, men mange mennesker skjønner ikke hvor smertefulle prosedyrene kan være. Du vil gro raskere hvis du er mentalt forberedt på smerter du opplever etter prosedyren.

Spør kirurgen din om han vil håndtere anestesi bare for din kosmetiske kirurgi. I så fall insisterer du på å få en anestesilege eller anestesiologisk sykepleier til å delta i operasjonen. Hvis det er et problem med anestesi under operasjonen, kan legen ha problemer med å håndtere både anestesi og operasjon.

Under konsultasjonen før kirurgi med din kosmetiske kirurg, vil du diskutere anestesi. Det er viktig å vite at en kvalifisert anestesilege vil administrere anestesien din og overvåke helsen din under prosedyren. Du vil også ønske å diskutere de forskjellige anestesi-alternativene som er tilgjengelige for deg.

Mens plastikkirurgi kan virke billigere i utlandet, er det vanligvis det beste alternativet å finne en lokal kirurg. Hvis du opplever bivirkninger eller komplikasjoner, vil du besøke den opprinnelige legen på en praktisk og betimelig måte.

Finn ut hvor mye kirurgen din utfører den spesifikke prosedyren du vil ha gjort. Kirurger blir dyktigere når de utfører de samme prosedyrene flere ganger. En stor mengde tidligere pasienter indikerer at kirurgen har utført mange prosedyrer. Hvis de gjentatte ganger har oppnådd dårlige resultater, vil du sannsynligvis finne rapporter om dem via malpraktiseringsdrakter.

Tenk på å betale for prosedyren din i kontanter. Kirurger sitter ofte fast med store leverandørgebyrer som skyldes tredjepartsfinansiering; som et resultat betaler du mer. Snakk med legen din om eventuelle besparelser som kan oppstå ved at du velger denne betalingsmåten. Det er også tilgjengelige nettsteder som kan vise deg alternativene dine basert på hvilken lege du velger.

Denne artikkelen har adressert mange av spørsmålene enkeltpersoner har før de tar en beslutning om plastisk kirurgi. Selv om den har inneholdt god informasjon, er det viktig å forstå at det bare er begynnelsen. Ta deg tid til å snakke med legen din. Få svar på alle spørsmålene dine før du gjennomgår prosedyren. Det er den sikreste måten å se resultatene du håper på.